Om

Her kan du læse om Vesi VVS

Jesper Bjeverskov vvs-mand ved Ganløse ejer af vvs-firmaet Vesi VVS

Autoriseret VVS Installatør

Vesi VVS er en enkeltmands vvs-virksomhed. Firmaet er ejet og ledes af vvs-tekniker Jesper Bjeverskov. Vesi VVS er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at drive vvs-virksomhed. Virksomheden har base i Ølstykke Egedal.

Jesper Bjeverskov har været i vvs-branchen siden 1989. Vesi VVS har både privat, erhvervs og offentlige-kunder,og er medlem af vvs-installatørens brancheforening Arbejdsgiverne.

Vesi VVS og Jesper Bjeverskov kan tilbyde sine kunder en god service et højt fagligt niveau til billige priser. VVS-Firmaet kan vedligeholde, reparerer og servicere dine vvs-installationer, deter Jesper Bjeverskov der står for din vvs-opgave fra start til slut

VVS Firmaet handler hos landets førende vvs-grossister, din sikkerhed for en høj kvalitet i dine vvs-installation. Køb din vvs-materialer af en autoriseret vvs-installatør, så er det installatøren du ringer til, hvis der noget galt med produktet og ikke en webshop. Vvs-virksomheden har en billig timepris og yderst rimelige priser på vvs-materialer.

Vesi VVS lægger vægt på at, komme til tiden, overholde aftaler, kundens behov, udføre vvs-arbejdet fagligt ansvarligt. Her er en aftale en aftale. Vesi VVS har siden 2010 serviceret kunder i byger som Ganløse, Slangerup og Stenløse.

Med flid ærlighed og ærer skal Vesi VVS bærer 

Besøg Vesi VVS officielle hjemmeside

vvs garanti hos vvs firmaet Vesi VVS
Reklamer